Dotari de top pentru proprietarii de cai

Partener oficial

 

Garduri

Furnizorul Heritage ofera diferite stiluri de garduri caracterizate prin durabilitate si siguranta. Sunt utilizate metode de productie inovative, care nu necesita mentenanta si care reliefeaza caracteristicile si calitatea gardurilor din polimer. Gardurile vor avea un aspect placut si isi vor pastra atributele o perioada indelungata.

In timpul procesului de fabricatie, au fost luati in considerare un numar de factori deosebit de importanti. Produsul final trebuie sa corespunda asteptarilor in ceea ce priveste durabilitatea, siguranta si usurinta instalarii si a intretinerii. Sunt oferite garduri din polimer, lemn,  lemn "Artwood" si sarma electrica:

 
Gard Heritage 

Gardul Heritage este un gard traditional, confectionat din materiale avansate precum rasina polimerica si inhibitori UV care previn ca soarele sa afecteze produsul. Acest produs din PVC rezista la toate conditiile meteo si isi pastreaza culoarea si forma. Nu este necesara vopsirea deoarece materialul nu se descompune si nu se cojeste. Prin achizitionarea acestui gard investiti intr-un produs sigur si durabil care este usor de instalat si intretinut. Materialul este complet reciclabil si "eco-friendly", iar garantia de 20 de ani certifica calitatea.

 
 
Gard Artwood

Gardul Artwood este unul nou in gama, acesta combinand estetica cu functionalitatea. Este dispus cu profile PVC, iar partea exterioara este formata dintr-un compus din lemn. Acesta combina avantajele unui gard din polimer cu cele ale unui din lemn (siguranta, durabilitate, eco-friendly, rezistent la interperii).

Gard Country 
 

Este un gard natural care poate avea multiple utilizari intrucat se armonizeaza perfect cu imprejurimile. Lemnul este de prima clasa, de esenta moala, provine din Europa de Nord si este caracterizat printr-o durabilitate ridicata. Acest gard este confectionat dintr-un lemn tratat, bine conservat printr-o tehnica speciala care consta in impregnarea cu o substanta pe baza de ulei de gurdron. Prin folosirea acestui proces, substanta va patrunde in interiorul lemnului si va oferi protectie impotriva factorilor externi. In acelasi timp lemnul capata un aspect placut, iar caii nu musca din el datorita uleiului de gudron. Sunt disponibile si un set complet de porti model "Pajiste" si model "Curte" de diferite marimi. 

Gard Electric
 

Gardurile electrice Heritage sunt construite din stalpi puternici si durabili din PVC, in jurul caruia sarma este intinsa fara a fi necesari izolatori, conductori externi sau suporturi de montare. Din acest motiv, firul este durabil, asigurand un gard compact pentru mai multi ani, fara a fii nevoie de o reglare constanta.

Compania Heritage ofera, de asemenea si accesoriile electrice complementare. O echipa specializata se ocupa de asamblarea gardului electric, conform cerintelor valide, dar ofera si consultanta in cazul in care se opteaza pentru montare de tip "do-it-yourself".

Contact

Ing. Mihnea Virgolici

 

tel: (004) 0744.500.457

       (004) 0369.086.012

 

email: office@pentru-cai.ro

email: consultant@pentru-cai.ro

 

abcd