Dotari de top pentru proprietarii de cai

Partener oficial

 

Obstacole

Echipamentele pentru sărituri a companiei Heritage se caracterizează prin durablilitate, siguranta si timp scazut destinat mentenantei. Toate produsele sunt realizate cu polimer special selectat și pot fi folosite la antrenament, dar și competitii. Profilele produselor Heritage sunt complet colorate și, prin urmare, nu au nevoie de vopsea. Echipamentul pentru sărituri este disponibil în negru, alb, galben, verde, albastru și rosu.
In cadrul colectiei produselor Heritage sunt disponibile diferite tipuri de aparatori si picioare pentru a se forma obstacole personalizate, dar si seturi complete cu toate elementele. 
 
Oferim si diferite modele de bări din polimer de culori diverse. Grosimea vopselei este uniforma pe toata grosimea polimerului, astfel încât nu sunt necesare alte costuri privind vopsirea sau recondiționarea. Interiorul bărilor este din lemn pentru ca acestea să aibă greutatea recomandată de aproximativ 12 kg.
 
Firma Heritage produce, de asemenea si obstacole cu eticheta sponsorilor si obstacole exclusiviste care sunt reprezentative pentru fiecare client. 
 

 

În plus, Heritage oferă toate accesorile necesare pentru seturile de obstacole: căluși, căluși de siguranță, stegulețe, conuri cu numere, set start/finish.

 

Contact

Ing. Mihnea Virgolici

 

tel: (004) 0744.500.457

       (004) 0369.086.012

 

email: office@pentru-cai.ro

email: consultant@pentru-cai.ro

 

abcd